Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testnedv fétis létezik?
A nők izzadása engem is izgat, persze az mindenképpen fontos, hogy nem mindegy, hogy egy bomba testű vékony huszonéves izzad, vagy egy erősen molett izzad.
Én főként azt szeretem, ha a barátnőm hónaljban megizzad, azt le szoktam nyalogatni. Az még jobb, ha az izzadság lefolyik a melleire.
Vagy pl ha pisilik, nem engedem, hogy megtörölje, imádok jól benyalni neki a kis pisis puncijába.
Ezzel szerintem sokan vagyunk így, én pl mindig kérem barátnőmet, hogy köpjön a számba, az izzadtságát is imádom lenyalogatni róla, főleg a hónaljáról, az illatát is imádom meg az ízét is, sajnos a pisijét még nem tudtam megkóstolni, de alig várom, hogy egyszer sor kerüljön arra is.
20F
Szerintem csak azért kaptál rossz pontokat, mert lényegében lenézted a nem fogpiszkáló alaktű nőket. Pedig ők is ugyan olyan nők, mint a többiek.
7 eske.
Szerintem is. Mert egyébként semmi rosszat nem írtam.
Mindegy. Amióta világ a világ, mindig is a vékony, vagy átlagos testalkatú nők voltak a legkelendőbbek.
Ez így volt, így van, és így is lesz.
Nem nézem le a molettebb nőket, de semmiképp ne sorolják magukat ugyanarra a létra fokra.
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!