Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek lankadtan is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek lankadtan is izgató a fiúk vesszője vagy csak merev állapotban?

Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem nagyon. Nem izgulok lankadtra, nekem az olyan mintha a lábujjára izgulnék. Meg merev f@sztól sem fogok nedvesedni, csak ha berakja, amúgy az is hidegen hagy főleg ha nincs kedvem a szexhez és azért ia nyaggat. Na azt nem bírom.
2021. aug. 17. 17:47
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
#11 a fagyasztószekrény hozzád képest olyan, mint a Szahara 🙂🙃
2021. aug. 17. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:
14%

12-es látom lepontoztatok de indoklás már nincs. :) Érdekes hogy mikor a moderátoroknak megemlítettem az oldal hibáit, kezdve a gyerekekkel akik itt trollkodnak a pontozásokig meg sem bírtak mukkanni, válaszul csak megköszönték az észrevételeket, de még maguk az üzemeltetők is ... Sok tulajdonság illik rájuk, egyik sem pozitív. Milyen alapon és milyen indokkal magyarázzátok azt hogy nem volt hasznos a kommentem?

Számomra egy lankadt f@sz miért jelentsen örömöt? Egyetemen több száz aktot rajzoltam mind lógó pöcsű idős ember volt. Párom farka ha épp áll, miért lássam szépnek? Ha épp nem nyúl hozzám, éppen meg sem szólalna miért izgulnék fel? Nem vagyok se prűd se frigid, imádom a szexet, csak veletek ellentétben bennem dolgozik a logika, és nem ösztönösen megyek a farkak után csak ennyit szerettem volna. De mindegy, itt úgy sem értik a húgyagyúak, csak pontoznak.

2021. aug. 17. 18:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13as

Ha aszexuális vagy, vagy a lányokat szereted, nem muszáj hozzászólni.

2021. aug. 17. 22:59
 15/15 anonim ***** válasza:
21%
14-es nem vagyok aszexuális, de látom az iQ-tok csak eddig terjed.
2021. aug. 18. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!