Így tényleg lehet vizsgálni? Azt olvastam hogy jobb iskolákban nem csak lankadtan, de merev állapotban is fel kell húzniuk a fiúknak a bőrt a fütyijükön, sokszor "tömegek" előtt. Ilyet lehet? Egyátalán kérheti az orvos hogy állítsd fel?
Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 22:13
3/13 anonim válasza:
Ne aggódj, ez nem igaz. És ha te nem akarod akkor lankadtan sem kell megmutatni, senki sem kenyszerithet rá, és nem fognak jelenetet rendezni, hidd el. Sőt, abban is biztos vagyok, hogy ez már szinte sehol nem tartozik bele a suli orvosos vizsgálatba.
4/13 anonim válasza:
Azért jobb ha megmutatja,ha kérik,bár valoban nálunk se volt régota.
5/13 anonim válasza:
Ne higgy el minden baromságot, amit olvasol, ilyen sehol nincs. A lankadt vizsgálatra sem kötelezhetnek, pláne nem az egész osztályod előtt. Ilyenkor ki kell nyitnotok a szátokat és egybehangzóan elküldeni a védőnőt és az orvost.
6/13 anonim válasza:
A nemi szervek vizsgálata előírás, de nem mereven. Az orvos ilyet nem kér. A tömegek előtt vizsgálás sem szabályos, bár előfordul, hogy erre nem ügyelnek megfelelően.
7/13 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz, nálunk lankadtan kell, minden évben
10/13 A kérdező kommentje:
7-es, nektek hogy szokott lenni? Mindenki előtt agy hogy? És mit néznek nektek?
2015. júl. 13. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!