Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi azt mondja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondja, hogy ő a durva szexet szereti, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Nem egyszer futottam már bele ebbe, de hogy most ez mi pontosan azt sose értem.

L

2021. aug. 17. 07:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

#5.: "megígérte hogy szívesen csinálná velem"

Pedig általában a nőkre mondják azt, hogy hamarabb érnek be mindenre, mint a férfiak, érdekes. Meg különben is egy férfi már akkor dugna egy nővel, ha már szóbaelegyednek, a többi idő csak azért kell, hogy erről a nőt is meggyőzze! :-)

#10: "A lényeg szerintem, hogy arra számíts, hogy erősen használva leszel, nekem ilyenkor csak egy tárgy a nő."

Miért szerinted téged nem egy tárgyként használnak a nők? Elárulom: DE! Az égadta egyvilágon nem kellesz nekik másra, csak hogy kielégüljenek, vagy legalábbis megpróbáljanak kielégülni... :-)

2021. aug. 17. 09:14
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Én is szeretem a durva szexet, de ez nálam nem pont a durva aktust jelenti.

Én szeretek irányítani, büntetni. Ha valamit nem jól csinál a partnerem, megpofozom, elfenekelem. Szeretem négykézláb, a hajánál fogva vezetni. Keményen, tövig benyomva szopatni. Szeretek alázni. De ezek szigorúan csak a szexre korlátozódnak.

2021. aug. 17. 10:54
 13/13 anonim ***** válasza:

én is futottam már bele ilyen pasiba és nagyon meg is bántam

ha azt mondja, hogy durván szereti én menekülnék a helyedben

2021. aug. 29. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!