Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi azt mondja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondja, hogy ő a durva szexet szereti, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Nem egyszer futottam már bele ebbe, de hogy most ez mi pontosan azt sose értem.

L

2021. aug. 17. 07:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Azt, hogy még szűz.
2021. aug. 17. 07:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha addig eljutsz a beszélgetésben, hogy ilyenekről tájékoztat, akkor miért nem mered megkérdezni, hogy mit ért alatta?
2021. aug. 17. 07:31
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Otthon nagyon megy neki a hokizás.
2021. aug. 17. 07:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell értened, mert szerintem mindenkinél mást jelent. De szerintem sokan arra gondolnak, hogy erőszakosan megdugják a párjukat öncélúan. (Nálam ez másképp van.)
2021. aug. 17. 07:35
 5/13 A kérdező kommentje:

#2: sok férfi már olyankor eljut ide amikor én még nem akarok ilyenekről beszélni

#4:igen azt gondoltam hogy nem pont ugyanaz lesz csak valami alap, hogy kb mire gondoljak

2021. aug. 17. 08:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem lehet egyértelműen válaszolni, mindenkinek mást jelenthet a durva szex, bár tény, hogy a durva szó azért nálam jóval több mint a kemény szex.
2021. aug. 17. 08:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan pasi aki azt mondja, hogy a durván szereti, de semmi extrát nem csinál az ágyban. És van aki tényleg durván - erősen, gyorsan -

csinálja amit nem felejtesz el, vagy mert annyira jó volt vagy mert fájt.

2021. aug. 17. 08:12
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Én például, ha csak jól szét dugtam a csajt, arra csak "kemény" szót használnám, mert ezt sokan élvezik.

2021. aug. 17. 08:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2021. aug. 17. 08:28
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Én ha ezt mondom arra gondolok, hogy egyrészt jól megbaszlak ahogy csak bírlak, másrészt akkor ha már durván nyomjuk jöhet az anál, mélytorok meg egyéb apróságok amiket szintén jó erősen csináljuk, ahogy bírom.

A lényeg szerintem, hogy arra számíts, hogy erősen használva leszel, nekem ilyenkor csak egy tárgy a nő.

2021. aug. 17. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!