Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit félek az első szextől. Mit tegyek?
De csak attól, hogy megnéz engem a barátnőm meztelenül és nem tetszek neki, kinevet és elküld. Így láttam magam elött, hogy ez fog történni.
Pedig nem vagyok szerintem kövér (70 kiló vagyok) és senki nem mondta még, hogy csúnya vagyok.
"Kicsit félek az első szextől. Mit tegyek?"
Verd ki a f*s.zod, aztán rájössz, hogy kb az is olyan, mintha nővel lennél, annyi különbséggel, hogy nem kell kínlódnod a nő hülyeségeivel... :-)
Nehezen hiszem, hogy kinevetne, mert felteszem, bújtatok már össze és miegymás... Akkor pedig mindeképpen minimum sejti, mire számíthat. Plusz gondolom, te sem zsákban járkálsz :)
Párom anno azzal nyugtatott, hogy higgyem el, stírölt ő eleget, mielőtt megismerkedtünk, plusz a látasával és a tapintásával is minden rendben van... :P Amúgy a pettinget pl pont arra "találták ki", hogy ismerjétek meg egymás testét is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!