Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt nők! Egy vibrátor tudja pótolni a húsvér férfi péniszt?
Ócska, önző vagy béna gyíkgyuriknál persze, hogy jobb.
Egy odaadó, nőre is figyelő, igazi férfi fa$zának nyilván a közelébe se lép.
Más mind a kettő.
A vibrátor fix orgazmus élményt nyújt, de mégis “hideg” és érzelem mentes
Egy férfi farka nem nyújt fix orgazmust, viszont a testmeleg, az intimitás sokat nyom a mérlegen
Sajnos nem tudja, pedig jó lenne:D akkor nem lennék ennyire kihézve egy jó szexre. Sokat masztizok, de az csak rövid időre nyújt kielégülést. Arról nem is beszélve, hogy a dildó/vibri bàrmennyire is realisztikus, sosem lesz olyan, mintha egy férfi lenne bennem.
Plusz sub vagyok és nekem nagyon szükségem van arra is, hogy kiélhessem ezt, amit ugye csakis egy férfival tudok megtenni
Még ha lenne egy élethű szexbabám, azzal se mennék semmire:/
Tévedsz, de nem akarom ennél jobban kifejteni
...
#1 voltam.
Sokkal hamarabb mélyebb, erősebb orgazmust okoz.
De az èrzelmi oldalt nem pótolja. Így mindkettő kell. Ha arra vàgyom a pisim szokott vele lerendezni.
Kizárt. Nálam is szuksegszeru a ferfi dominancia, akarat ösztönösség, a látványa, stb stb.
Ha csak vibri lenne az eletben én belepusztulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!