Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelo Sona (vagy más hanghullámos csiklóizgató) vibrátorral valakinek tapasztalata? Érdemes megvenni?
Nem tudom mi a HANGhullám:D
Nekem léhullámos csiklóizgatós vibrim van. Agyon dícsérték, de nekemnem jött be így nem is használom
(Nekem Satisfyer Pro G spot vibrim van)
3
Igen, nekem is az jött be a legjobban. A pasim kihúzgàlta a sörtét és egy szivacs fejet ragasztott rà. Überel minden csiklóizgatót. Szex közben odanyomom és pár másodperc múlva végem.
Csajok... pár ezer Ft-ért már lehet vibrátort kapni. Nemár..:D
N
6
Ilyen intenzív egyik sincs. Volt jópár vibrim de mind gyenge. Ezt úgy nyomom oda ahogy épp szeretném, az enyhétől a nagyon erősig.
Azonkívül utazáshoz sem feltűnő.
A legtöbb vibrátor vagy 10-15 fokozaton àllítható, nem hiszem el hogy a legerősebb is gyengébblenne mint a te fogkeféd:D
Nekem az első fokizat is határeset, feljebb soha nem kapcsoltam.
Mellesleg utazáskor miért baj ha van nálad vibrátor? Gondolom a fogkeféd se akezedben hordod, a vibrit is egy neszeszerbe tennéd. A táskádban meg kit érdekelmi van:D
Fura volt ez az okfejtésed
6- Mar nem azert de teged ez miert zavar?😅 volt itthon egy mar nem hasznalt elektromos fogkefe, kiprobaltam egyszer es bevallt, minek vennek vibratort akkor.
Meg amugy is nem a te dolgod, ne usd bele az orrod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!