Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek szexuális vágyhoz hozzáad ha izmos a férfi teste?
Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 15:36
11/15 anonim válasza:
#10 5 évig voltam (szar) kapcsolatban. Légyszi engedd már meg nekem, hogy a fiatal éveimet kiélhessem 😂
12/15 anonim válasza:
Igazából nekem alkatra az izmos pasik jönnek be de én magam is átlag felettien izmos nő vagyok. Érdekes lenne egy olyan férfi mellém aki nem izmosabb nálam mert akkor fizikailag kevésbé érezném nőiesnek magam. De igazabol ha a srác személyisége nem jön be akkor mind1 milyen izmos nem fog tudni beindítani úgyhogy igazabol ezt egy plusznak mondanam ha kellően izmos.
18/L
13/15 anonim válasza:
Nekem igen,sokat hozzáad..sokkal jobban benedvesedek egy izmosabb testre mint egy apukasra vagy sörhasra🤷🏼♀️ de nyilván nem csak ez számít
14/15 anonim válasza:
Ha vonzó akkor igen,de van olyan izmos test ami taszító.
15/15 anonim válasza:
Nekem abszolút nem ,mondjuk nekem nem is tetszenek alapjáraton sem az izmos férfiak … nem azt mondom ,legyen a testére teljesen igénytelen ,de nekem az izmos kigyúrt férfiak inkább taszitoak .. a nagydarab igényes kicsit mackósabbak sztm sokkal jobbak ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!