Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostiknak tágabb a puncija...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostiknak tágabb a puncija a sok szex miatt mint egy átlag nőnek vagy ez nem számít?

Figyelt kérdés

2021. aug. 13. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
10 Igaz.De van olyan nő aki alapból ilyen puha belülről azzal nekem jó a szex,valaki meg olyan kemény belül is mélyen és ez bántja a farkamat.Vagy ha puha belülről de szűk kemény izomgyűrű van a bemeneténél ilyen kétujjas.Van olyan nő aki meg odahúzta a kezem és csuklóig felfértem,belül mintegy bögre kifeszült.Nekem olynnal jó a szex.Voltam ennél nagyobb punciba is.Nagyon jó volt.
2021. aug. 13. 23:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Genetika a tagulekonysag. Volt olyan kapcsolatom hogy a barátnőm csak velem volt és kis ujjazás után ököl szex volt mert tagulekony volt, úgy huvelyben mint analisan is. Csak én voltam vele, átlagostól kicsit nagyobb a méretem de ettől nem tágul ki úgy! Most egy szűk párom van, ellentéte az előző nőmnek. Jobban élvezem vele a szeretkezést. Genetika!
2021. aug. 14. 04:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség anno egy 16 éves szűz lányal voltam uttána egy hónapal az öklöm bement
2021. aug. 16. 11:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod azt kérdező hogy ha napi szinten dug egy nő akkor kitágul? Hány éves vagy?

Mi az hogy puha belülről?

Csiszolopapir legyen belülről a hüvely!? Nem értem a kérdésed! Anatómia, biológia. Tudod hogy kell gyereket nemzeni de a hogy ertened is a hüvely fogalmát az kizárt.

2021. aug. 16. 17:02
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Mi az hogy puha belülről?

Ha valaki volt 1nél több nővel találkozhatott olyannal hiába nedves megviseli a farkadat,nem szűk hanem olyan keményhusú belülről ott a g pont dombnál is.Nem nyúlik a puncija olyan nyújthatatlan kemény,hosszában is.Más nő meg olyan puha.Mindene belüről is és nyúlékony.

2021. aug. 16. 17:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Meleg és nedves, azért érzed puhanak. De nem durva mint a posztó! A női száj is kedvesen a legjobb, nem szárazon.
2021. aug. 16. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, a sok szűz! De hogy tágul ki! Izom, enged, összehúzodik. Akkor szülés után, 10 cm átmérőjű marad? 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
2021. nov. 26. 08:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként szégyenlem magam hogy ilyen o.stobák vagyunk mi ferfiak.

Alap dolgokat nem érteni nem tudni..semmi anatómiai ismeret..szégyen...

2021. nov. 26. 13:29
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Egyik barátnőm sok férfival volt együtt (100-nál több) és azt mondta, kitágult.
2021. nov. 26. 16:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, 1000-nél is többel! Azóta ott van a Tihanyi vízhang!
2021. nov. 27. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!