Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostiknak tágabb a puncija a sok szex miatt mint egy átlag nőnek vagy ez nem számít?
#1 már hogyne lenne
Az olyan mintha egy taxiban tobb km van mint egy atlag kocsiban.
Semmi összefüggés a kettő között. Az hogy kinek mennyire tág részben genetikai adottság, részben pedig attól függ mennyire tudja magát valaki elengedni, mennyire tanulta meg elernyeszteni a hüvelyizmait. Attól hogy valaki sokat dug nem lesz tágabb.
Lehet van a prostinak 10 kuncsaftja egy nap, de a többség 5 perc alatt eldurran. Míg egy kapcsolatban élő "csak" kétszer dug egy nap, de akkor fél-fél órákat. Osztás-szorzás na melyikben van több ideig egy nap a ...? Egy hülye sztereotípia hogy akinek sok partnere volt annak tágabb - nem lesz az. Ismerek olyan gangbang kedvelő hölgyet amelyiknek szűkebb mint egy 15 évesé.
#3 az semmi
Egyik kiszolgalo holgyet 3 figura dugta EGYSZERRE napi gyakorisaggal. Akkor ő milyen lehet? Most abba hagyta es feleseg lett. De nem az enyem🤮 nem kellene😝
#4 már hogyne lenne
Bevan jaratva
Föleg ha svájcban van kint
Tudjatok ti mi ujsag? Vigyelek el prostihoz? Beteszed neki nem szorit
Úr isten mennyi ostoba férfi van. Tényleg azt gondoljátok, hogy van akkora farkatok, hogy attól a csaj tág marad? Tudod, egy gyereket miután megszülnek, ugyanolyan szűk marad a puncijuk. Akkor szerinted a te törpédtől kettes, miért tágulna ki maradandóan 🤣🤣🤣🤣
Férfi voltam
3 prostinál voltam, egyikből sem éreztem sokat :D
De voltam olyan csajjal is, akinek én voltam a harmadik férfo az életében, és olyan tág volt, hogy kb megtudtam rázni benne a farkam. Szóval nemcsak ettől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!