Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként maszturbáltál már úgy otthon,hogy nagyon is benne volt a lebukásveszély,de annyira élvezni akartál,hogy ezt is bevállaltad?
Figyelt kérdés
el tudtál élvezni ilyen szituban?Hány eves nö vagy és ki elött bukhattál volna le?2021. aug. 12. 18:17
1/7 anonim válasza:
Lebukni szerintem a tolvajok szoktak…
19 éves korom óta egyedül élek, szóval ez a veszély nem fenyeget, és ennek már majd’ 20 éve.
Azelőtt meg úgy csináltam, hogy használtam az ajtózárat.
Bár fura, mert azóta is szeretek úgy intim helyzetbe keveredni, hogy mások megláthassanak
2/7 anonim válasza:
#1 nem tudom ki vagy hol vagy de voayer-kodnék Veled :P
3/7 anonim válasza:
Nem.Ha voltak is otthon akkor kopogtak és megvárták míg mondtam hogy szabad.
5/7 anonim válasza:
Persze, évekig ezt csináltam tini koromban. Szüleim sose kopogtak, szóval stresszes volt mikor masztizni akartam
6/7 anonim válasza:
Persze, en nyitott ajtonal szoktam konkretan. Nyilvan ilyenkor nem nesztelenzl fekszem az agyon, hanem csak bugyiban maszturbalok takaro alatt. De igy is volt, higy hallottam hogy jon valaki es ki kellett kapjan a kezem a bugyimbol. Oszinten engem izgat kicsit.
Plusz mostanaban sajnos eleg hamar el is elvezek, szoval 2perc alatt meg lehet oldani, ha ramjon es nem valoszinu hogy ekkor fog valaki besetalni:)
7/7 anonim válasza:
Igen, de engem egy idő után kifejezetten izgatott a veszély. Koliban például sokat masztiztam takaró alatt, napközben is, míg a többiek simán rájöhettek volna, hogy mit csinálok. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!