Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek h a párom fejezze már be az ilyeneket, mert le fogunk bukni és az nagyon égő lesz?
Előre szólok: igen jól esnek, de végig bennem van az hogy lebukunk..... Hülyén fog hagzani h valakinek ilyen problémái vannak, miközben más meg össze tenné a két kezeét ha csak valami hasonló lenne, de ez van. 3 éve vagyunk együtt és az elején még annyira nem, de aztán ahogy jobban megismert, egyre jobban “kitárulkozott”, és önmaga lett. Több dologról is lenne a szo, az első hogy hangos nagyon szex közben. Hatalmasakat nyög, amivel teljesen beindít, viszont mivel sokszor nem egyedül vagyunk a lakásban ezért nagyon kínos. Ilnekor mindig mondom h halkabban de azt mondja h annyira jo......ezért be szoktam fogni a száját.....mert utólag mindig azt mondja, csak a szexre figyel és nem tudja magát kontrollálni, plusz meg bejön neki h be fogom a száját :)
A másik az, h szereti ha lebukásveszélyes helyen/időben szexelünk. A múltkori példa: szombat délelőtt volt, egy régi parasztházban laknak és az Anyja elment délelőtt a boltba, a tesoi meg két szobával arrébb játszottak valamit a gépen. De egybe nyíló az összes szoba, tehát ha a két legtávolabb levő szobából is látni h mi van a lakás túlsó végében. A szitu egyszerű volt, elkezdett simogatni ott. Nyilván kemény lett, erre becsukja a szoba ajtót, és húzza le a nadrágomat. Mondom de a a tesoid bármikor bejohetnek, nincs kulcs?! Azt mondja nem fognak, és közben mar be is kapta. Nem mondom, tényleg jó volt, de a nagy elelvezes elott vagy 10x futott át az agyamon h mindjárt be nyitnak, vagy megjön az anyja......értitek.
Ésmeg sok ilyen sztorim van, én mindegyik után elmondtam, h leteszi tobbbet ilyet ne, enélkül is imádlak és szeretlek, de valahogy mindig meglep. Mondom, közben mindig hadakozik az agyam a farkammal, és az utóbbi győz. De csak egyszer bukjunk le..... Ezenkívül egyébként kiegyensúlyozott szexuális életünk van, szóval nem kell írni, hogy hagyd el vagy küldd hozzam stb.
Mi is laktunk úgy albérletbe hogy felünk szembeni szobában szintén egy pár volt
Az oldalsó szobában meg egy fiatal üzletember aki ritkán volt itthon ha otthon is volt akkor a szobájából max wc-re ,fürdeni meg kávézni jött ki
Én se fogtam vissza magam
Persze ha családunknál voltunk akkor próbáltam halk lenni
De mikor párommal szexelek és nagyon jót érzek és szinte elvesztem a fejem annyira jó
Akkor ne szoljon már be hogy halkabban
És se szólok be hogy halkan durranjon el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!