Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexuális fantáziáitok vannak amit meg is szeretnétek valósítani?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 13:16
11/19 anonim válasza:
Lábfétis minden formája. BDSM, szerepjatekok, arcraülés minden formája, alázâs, latex stb
12/19 anonim válasza:
Nekem sok van amit kipróbáltam, és ki fogok mindent amit szeretnék. Női ruhában akarom megdugatni magam lánnyal, ami már félig megvolt. Akkor nem fért belém a felcsatolhatós, csak egy kisebb játékszer. Meg sok megalázó dolog van a listámon, amiket sorban próbálunk. (volt olyan is, amit nem élveztem, de fantáziálni izgi róla, és visszaemlékezni is)
13/19 anonim válasza:
Lábszex kipróbálása egy nővel.
14/19 anonim válasza:
Pedig a lábszex nem nagy dolog. Mikor még szűz voltam az első aktusban benne volt a lábmunka és a lábnyalogatás is.
16/19 anonim válasza:
Én eddig csak a párommal feküdtem le, szóval nekem az lenne izgalmas, ha sok más nővel is ki tudnám próbálni a szexet. Meg úgy az egész körítés: ismerkedés, randi, egymásra hangolódás, vágyakozás, stb... hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!