Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anal utáni fájdalmak ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Párommal tegnap kipróbáltuk, kb 2-3 perces volt az egész mert nagyon fajt meg minden preparacio nélkül csináltuk. És a párom mérete elég vastag is szóval nem volt kellemes. Utána mentem wcre de semmi nem jött ki csak percekig töröltettem magam. Utána lezuhanyoztam meg o is megmosta magát és utána rendesen csináltuk. Attól felek hogy mivel gumi nélkül tette be hátulra és utána hiába fürdött de megint elkezdtük rendesen azt..
Ez tegnap este volt de meg mindig olyan érzésem van hogy wcre kell mennem és kicsit bedagadt az a rész. Eléggé kellemetlen és nem tudom mit tegyek ra vagy mit csináljak vele.
Köszönöm a válaszokat előre is!
2021. aug. 12. 08:16
11/12 anonim válasza:
Ha nincs otthon síkosító akkor elkezditek punciba, aztán análba folytatjátok a már benedvesített pénisszel.
12/12 anonim válasza:
Jajj istenem. Feltalálták már az anál síkosítót és a különféle plugokat amit behatolás előtt bent kell tartani. És akkor még a popsis előjátékot nem is említem. Ezek nélkül szerintem nem érdemes még profiknak sem mert nem lehet kellemes. Amúgy pedig igen nagy élvezetet tud nyújtani csak így biztos nem. Majd meggyógyul, türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!