Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, szülők! Szerintetek normális, hogy 12 év körüli lány ilyen öltözetben közelekedik, ráadásul a szülei társaságában?
Figyelt kérdés
Kép a kommentek között.2021. aug. 11. 11:22
12/19 anonim válasza:
Szerintem nem normális de az se aki fotózza
13/19 anonim válasza:
imgur-on nem látni a képet, tedd fel máshova!! :D :D :D
14/19 anonim válasza:
Ilyet én is láttam már. Anno 12-13 évesen csorgattam volna rá a nyálam, de 32 éves fejjel én is erősnek érzem.
15/19 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy akiben egy pici hajlam is van a kicsilányok felé, sőt sztem elég már egy ilyen láttán az is, ha csak valaki elég régóta nem volt nővel, hogy beinduljon a fantázia.
2021. aug. 11. 12:26
16/19 anonim válasza:
Amíg csak az agyát pörgeti rajta, nincs baj, csak más ne legyen!
17/19 anonim válasza:
A lányomnak kb 3-4 éves korában tudtam megmondani mit vegyen fel....
18/19 anonim válasza:
Jó, de mutasd már a képet, mert nem látni.. így nem tudjuk eldönteni sok-e vagy sem, néha látok én is fura dolgokat a témában.
19/19 anonim válasza:
Én a Balatonnál láttam hasonlót. 12 éves forma kislány,ilyesmi naciban,alatta semmi. Én napoztam,ők akkor jöttek és pakoltak. Ahogy hajlongott,mindent láttam,nem részletezném és még mást is... Hangsúlyozom én is lány vagyok,amit írtam,nem szexuális vonatkozású!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!