Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már részetek ilyesmiben?
Igen, volt.. És várom a privátokat.
21 L
A haver az haver, néha meg kicsit több.
Rossz passzban voltam, átjött dumálni, elfogyott egy-két üveg bor. Én nem bírtam magammal és szájjal csináltam neki. De előtte már kb fél órát arról beszéltünk h mennyire hiányzik nekem ez (az a párom akivel előtte nem sokkal szakítottam, sose engedte)
Ezután ő szerette volna viszonozni, de én nem akartam. Pár hétig kerülgettük egymást, aztán végül lefeküdtünk. Fél évig "csak szex és más semmi" kapcsolatban voltunk, de megmaradt annak.
A legjobb barátom volt a srác, nekem volt kapcsolatom, neki nem.
Kicsit hasonlít a 6osra, èn is magam alatt voltam, csak nálunk egy üveg whiskey fogyott el majdnem teljesen.
Haza akartam indulni, bùcsúzás képp megöleltem és magam sem tudom, hogy miért, de megcsókoltam. Még soha nem volt olyan jó a szex senkivel, mint azon az éjszakàn vele.
6-os
Ha magad alatt vagy akkor szopsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!