Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szerintetek a lógós,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek a lógós, csíkos bőrű mell csúnya?

Figyelt kérdés

Nekem már serdülő koromban úgy nőtt a mellem, hogy a bőr berepedt és csíkos lett. 75B lett felnőtt koromra, és szép feszes volt. Aztán az első terhességem alatt 75C lett, és megint csúnyán repedni kezdett a bőr. Szülés után 3 nap alatt 75E-re nőtt meg hirtelen. Kb egy napig baromi jól nézett ki, mert feszes volt és a helyén volt, de aztán a szövetek nem bírták a súlyt és lógni kezdett.

Második terhesség alatt és után tovább nőtt, 75G volt a maximum. Mióta nem szoptatok, összement 75C-re, de nagyon nagyon ronda. Csíkos és kb csak egy bőrredő. A mellbimbó udvar aszimmetrikus lett és nagy. Szó szerint olyan, mint egy kiürült tejes zacskó. Úgy tudnám elmondani, hogy a melltartóban lévő helye és a köldököm közötti távolság feléig lóg le melltartó nélkül.

Szerintetek lehet teljes életet élni ilyen tőgyekkel? Válófélben vagyok, de szerintem soha nem fogom új partner előtt levenni a melltartómat.

2021. aug. 10. 16:25
1 2
 11/20 kyoman ***** válasza:
45%

Fogadd el magad. Engem izgat az ilyen mell és nem zavarna ha levennéd a melltartód elöttem.

44 F

2021. aug. 10. 17:44
 12/20 anonim ***** válasza:
38%
A sok kiéhezett kani🤣 őszintén? Hányinger kerülgetne ha a csöcseid kéne fogni miközben lovagolsz, ha nem akarnám hogy elszabaduljon és valakit szájba vágjon😅 gáz, nagyon. Csináltad meg
2021. aug. 10. 17:52
 13/20 anonim ***** válasza:
36%
Csunya mellett nem nagyon láttam képen sem még.
2021. aug. 10. 18:24
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, itt most mindenki vigasztalni fog, meg játssza a jófiút, meg sisterhood, meg egyebek. Miközben mindannyian tudjuk a kellemetlen igazságot, hogy bár a szépség szubjektív, az üres tejeszacskó módjára lógó mellek legtöbb ember szemében nem az esztétika csúcsát jelentik, 27 éves korban pedig főleg nem túl gyakori, még gyerekszülés után sem. Ennek ellenére valaki elvan vele, valakit pedig nem zavar. Több-kevesebb hiányossága mindenkinek van, és csak úgy érdemes bárkivel is jönni, hogy ezeket vállalod. És megbízni benne, hogy a másikat ez nem zavarja. Ha pedig igen (ettől még nem lesz az illető rossz ember), akkor pedig folytatjátok külön, és keresel olyat, akit nem zavar.

Ha pedig őszinte válaszokat akarsz, legközelebb keress fotót a neten a tiedhez hasonló mellekről, és mellékelt élettörténet nélkül egyszerűen kérdezd meg, nektek mennyire tetszik az ilyen.

2021. aug. 10. 19:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Mutass kepet rola!
2021. aug. 11. 06:08
 16/20 fökapitany ***** válasza:
Szerintem érdemes felvarratni és leginkább magad miatt,mert úgy érzem téged nagyon zavar a helyzet. Emellett,ha valóban olyan mint lefestetted az valóban nem túl esztétikus látvány.
2021. aug. 12. 15:42
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Emlékszem egyszer lehajolt előttem egy kisgyerekes anyuka, pont beláttam neki a csöcsei közé, úgy nézett ki mint két fa sz, vagy mint tunyacsáp orra. Tiéd is hasonló lehet
2021. aug. 12. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Kérdező,

ne foglalkozz az itt írogató tudatlan, tahó suttyókkal

te két életet a világra hoztál, aki pedig azt írja, hogy fiatalon a terhességek utáni lógós mell csúnya, az semmit nem tett le az asztalra csak a szája jár és kimondhatatlanul primitív

ha téged és csakis téged zavar, csináltasd meg

a maximalista, insta pi.ákra gerjedő palikkal meg ne foglalkozz, biztos vagyok benne hogy ők se néznek ki tökéletesen, sőt

2021. aug. 13. 18:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Milyen egyszerű kényelmes kis hazugságokba ringatni magad, milyen nehéz is szembenézni a valósággal, nem igaz?
2021. aug. 13. 19:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Na mi lett a ciciddel?
2021. okt. 16. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!