Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már nagypéniszű szűz pasihoz szerencsétek?
Ha igen, mekkora volt neki hosszra, vastagságra kb.? Milyen volt az első szex vele? Első alkalommal hányszor élveztetek el és ő hányszor?
Hányadik partneretek volt akivel szexeltetek?
Hány évesek voltatok és mennyi a pasi?
De sok kérdés ez egyszerre.
Nagy volt neki
A szex unalmas, rövid volt
Nem élveztem el
23. Volt
Én 19 voltam ő 21
Baratnomnek igen. Tinderen ismerkedtek meg, aztan ugy alakult hogy miert is ne?
Amugy brutal jó és szép farka volt, csak ugye tapasztalatlan volt a srác. Az első alkalomnál már a szopásnál eldurrant, utána még két alkalommal taliztak. Próbálták szopás nélkül, gumi fel, majd kis kézimunka, de akkor is bumm. Aztán az utolsó alkalom előtt mondta neki, hogy rendezze le magát otthon. Gumi fel, majd beleült barátnőm, mondani se kell, kettőt csusszant rajta és durr. Viszont megbeszélték viccesen, hogy pár év múlva újra próbálkoznak. :D a sracnak valoszinuleg igy is nagy elmeny volt, mert bomba csaj bnőm.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!