Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kivernétek egy csúnya pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivernétek egy csúnya pasi farkát, ha extra mérettel rendelkezne?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 13:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Én pasi vagyok, de egy csúnyább csajhoz, nőhöz is hozzányúlnék, ha tetszene a személyisége. Szerintem ez intelligencia kérdése, attól ocsmányabb kifejezés nincs, hogy fúj, nem. Nem holmi székletről van szó.
2021. aug. 10. 14:02
 12/30 anonim ***** válasza:
95%
Oké az te vagy. Más lehet annyira igényes hogy csak számára vonzó partnerhez nyúl ilyen módon. Ennek megértése szintén intelligencia kérdése.
2021. aug. 10. 14:04
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Eleve a kérdés sem túl nagy intelligenciáról árulkodik. Csúnya pasi... kinek csúnya? Mert ha számomra az, akkor nem jutunk el odáig. Nem vagyok szeretetszolgálat.
2021. aug. 10. 14:06
 14/30 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy számotokra.

2021. aug. 10. 14:08
 15/30 A kérdező kommentje:

Tehát akkor én igénytelen vagyok, mert számomra kevésbé szexi, de annál inkább vonzó személyiségű lányhoz hozzáérnék. Aha. Hát, téged sem az eszedért szeretnek, ha egyáltalán szeret valaki.

2021. aug. 10. 14:10
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

#11: ez oké, de te azt írtad, hogy csak a nagy farkát tudja felmutatni a pasi, mert mellette csúnya. Egy szóval se mondtad, hogy ismerkednénk vagy hogy a személyisége nagyon vonzó lenne vagy bármi. Persze hogy azt írom hogy fúj, ha egy idegen pali azt akarja hogy verjem ki neki. Nem a kinézetnek szól a fúj, hanrm az egész helyzetnek.

Volt már nekem is olyan szexpartnerem, aki nem nézett ki jól és kicsi farka is volt. De annyira vonzott emberileg, hogy megkívántam.

Szóval ne magyarázz nekem hogy intelligencia kérdése, mert ha neked nem egy számjegyű lenne az IQ d akkor nem kérdezgetnél ilyeneket

Üdv, Miss Fúj, nem

2021. aug. 10. 14:13
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
Hihetetlen vagy. Mondj egy okot miért kellene kiverjem egy pasinak akitől undorodom mivel ronda mint a bűn és semmiféle vonzalmat nem érzek iránta?! A kérdésed alapján azért mert extra mérettel rendelkezik. Tudod én nem nyalatom magam olyannal akinek nem jövök be tehát akkor kit is nem szeretnek?
2021. aug. 10. 14:14
 18/30 A kérdező kommentje:

Fogalmazásod alapján nem is érdemes veled foglalkozni.

2021. aug. 10. 14:18
 19/30 anonim ***** válasza:
5%
Szimpátia kérdése. Ha szimpatikus akkor igen. Mérettől függetlenül.
2021. aug. 10. 14:23
 20/30 A kérdező kommentje:
A 19-es válaszoló miért van lepontozva?
2021. aug. 10. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!