Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivernétek egy csúnya pasi farkát, ha extra mérettel rendelkezne?
Úgy értettem, hogy számotokra.
Tehát akkor én igénytelen vagyok, mert számomra kevésbé szexi, de annál inkább vonzó személyiségű lányhoz hozzáérnék. Aha. Hát, téged sem az eszedért szeretnek, ha egyáltalán szeret valaki.
#11: ez oké, de te azt írtad, hogy csak a nagy farkát tudja felmutatni a pasi, mert mellette csúnya. Egy szóval se mondtad, hogy ismerkednénk vagy hogy a személyisége nagyon vonzó lenne vagy bármi. Persze hogy azt írom hogy fúj, ha egy idegen pali azt akarja hogy verjem ki neki. Nem a kinézetnek szól a fúj, hanrm az egész helyzetnek.
Volt már nekem is olyan szexpartnerem, aki nem nézett ki jól és kicsi farka is volt. De annyira vonzott emberileg, hogy megkívántam.
Szóval ne magyarázz nekem hogy intelligencia kérdése, mert ha neked nem egy számjegyű lenne az IQ d akkor nem kérdezgetnél ilyeneket
Üdv, Miss Fúj, nem
Fogalmazásod alapján nem is érdemes veled foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!