Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell alkalmi kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell alkalmi kapcsolatot kezdeményezni nőként?

Figyelt kérdés
Még le sem szólít senki, nemhogy az ágyig kerüljünk. Pedig nem vagyok ronda.
2021. aug. 10. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csak simán úgy közlekedélsz az úton, hogy nyugodt vagy, nem sietős, és esetleg ha jó a kedved, az látszódjon az arcodon is.

Ha valaki a szemedbe néz, viszonozd.

Akár munkába menet, bármikor.

Engem olyankor szoktak leszólítani.

2021. aug. 10. 13:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, ennek társadalmi okai is vannak. Ma sokkal hamarabb küld el egy nő a fenébe egy ismerkedni akaró férfit, mint 10-20 éve. Ennek sajnos a sok tapló az oka, viszont az értelmesebbek szívják meg. A normális pasi nehezebben ismerkeik, a normális nő meg csak várja, hogy egy értelmes pasi megszólítsa.
2021. aug. 10. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Itt pl. tudsz keresni, ha én találtam kapcsolatot, te is találsz ha akarsz azt amit szeretnél.
2021. aug. 10. 22:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Társkeresőkön próbálkoztál már?
2021. szept. 4. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!