Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Visszataszít a férfiakon az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszataszít a férfiakon az arc szőrzet, főleg ha szakállba átmegy. Fura ízlésem van, mennyire gyakori ez?

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Engem a csupasz fej taszít férfiakon:D mindenkinek más az ízlése, nincs ezzel gond
2021. aug. 10. 00:02
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Engem ugyanez nőkön taszít 😁
2021. aug. 10. 00:05
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Én ugyan így voltam, amíg meg nem ismertem a párom. Ő az első, akinek egész rövid szakálla van, de el se tudom képzelni nélküle. Annyi a kérdésem felé, hogy vágja rendszeresen. Korábban el se tudtam volna képzelni, zavart a látvány, az érzés amit hozzá képzeltem.
2021. aug. 10. 00:36
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Engem is taszít nőként ha egy férfinek szakálla van vagy bajsza stb.. egy pici borosta még elmegy ha épp valamiért nem volt idelye megborotválkozni, de amugy taszító
2021. aug. 10. 03:25
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Nagy embereknek szakálla van.

Jézus,Szandokan,Raszputyin,Marx Károly...

2021. aug. 10. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
29%
Megleszünk nélküled sztem :)
2021. aug. 10. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!