Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero férfiként megkóstoltad már a saját spermád?
Belenyalintok néha, de nem ízlik, valahogy olyan átható, maró, megmarad az íze sokáig. Fúj.
Máskor meg kiermeltem egy üvegcsébe, mert azt írták h a sperma lenyelése jó a depresszíóra. Szöget ütött a fejembe, h termelek saját célra, és full happy happy joy joy lesz! Hát felhörpöltem a kispohárból és lenyeltem a nyúlós, átható ízű trutyit, és enyhe hányingerem lett. Soha többet! Csak remélem, hogy a lányok szeretik, mert én nagyon szeretek szájba élvezni és látni a csaj arcán, hogy örömmel, sőt, hálával lenyeli megtisztelő ajándékom. Amivel a depijén is sokat segítek ráadásul, szóval tiszta jófejség!
Persze, sokszor előfordul szopás után smárolás. Akkor is lehet érezni valamennyire, ha lenyelte. Nincs vele semmi bajom, az enyém.
És ha a lánytól "elvárom", ahogy ők is "megkóstolják" a saját nedvüket fordított helyzetben, ezzel nem lehet semmi gond.
Nincs ebben semmi, max akkor lenne "b.zis" ha másét kóstolnám, az viszont nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!