Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkóstolnám a saját spermám, attól még nem leszek meleg?
Figyelt kérdés
Nem vonzzottak sosem a férfiak, maga a farok sem kedves kanos hozzászólók, arról van csak szó, hogy megkóstolnám a saját spermám. Ha már a nőktől is elvárjuk, hogy nyelje le2021. aug. 8. 20:58
1/15 anonim válasza:
Attól se leszel meleg ha kivered magadnak.
A nőktől meg csak a bunkók várják el, hogy lenyeljék.
2/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, nem tudnám egyértelműen kijelenti, hogy nem vagy homi
3/15 anonim válasza:
És ha a véredet kóstolod meg, attól kannibál leszel?
4/15 anonim válasza:
Kostold meg nyugodtan, nem leszel meleg
5/15 anonim válasza:
Meleg nem leszel, csak egy fura ember
6/15 anonim válasza:
Igen. Ez egy elixir, ha elfogyasztod, meleg leszel.
Így csinálják a homikat
7/15 anonim válasza:
Nyugodj meg, nagyon sokan vannak heterók is akik megkóstolják a sajátjukat tinédzser korukban, csupán kíváncsiságból, vagy tehozzád hasonló motivációból. Ettől nem válsz meleggé. ;)
8/15 anonim válasza:
Ettől még nem leszel meleg, még olyan pasik is vannak akik a "habcsókot" szeretik (a fene gusztusukat). Ha viszont más pasik pélójára meg cuccosára gerjedsz akkor leszel meleg.
9/15 anonim válasza:
Dehogy leszel meleg hiszen a tiéd.
Sztem minden pasi megkóstolta már legalább 1x a sajátját.... Ha pasi lennék én is megkóstolnám kiváncsiságból.
22l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!