Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vkik ovszer nelkul csinaljak, akkor a ferfi elovaladekatol biztos h nem lehet teherbe esni?
Figyelt kérdés
azert kerdem, mert a baratom mondta h ugy nem lehet, ha idoben ki huzza...ez igaz?2021. aug. 9. 09:05
2/14 anonim válasza:
Nem igaz. Teherbe lehet esni, igen nagyon kicsi az esély de attól még van.
4/14 anonim válasza:
Kisebb az esélye, de nem kizárt. Ne hallgass rá, a megszakításos módszer nem védekezés. Ugyanúgy teherbe lehet esni. Valóban kisebb a valószínűsége, de hacsak nem baj, ha becsúszik a baba, akkor nem ajánlatos ezzel játszani.
5/14 anonim válasza:
Ha óvszer nélkül csinálják, akkor szednek gyógyszert :D
6/14 anonim válasza:
ne halgass a barátodra ebben, mindig úgy csináld ahogyan te szeretnéd ahogyan te érzed magad biztonságban. amúgy nem a megszakításos az nem egy tuti biztos dolog nem is beszélve róla, hogy sok pasi ha nem elég tapasztalt simán elhúzza addig hogy beléd is élvez.
7/14 anonim válasza:
Kb az első szexuális felvilágosító óra anyaga, hogy az előváladékban is van spermium, tehát terhes lehetsz tőle. Nem biztos, de lehetsz. Szerintem ezzel ne játszatok, mert gyanítom még 18 évesek sem vagytok és valószínűleg nem akartok még gyereket.
🤦
8/14 anonim válasza:
5 vagyok, le lettem pontozva mert azt mondtam ne dug óvszer, vagy fogamzásgátló nélkül ? :D
9/14 anonim válasza:
Milyen szánalmas pasik vannak...:)
A nők meg hiszékenyek és butuskák
N
10/14 anonim válasza:
8 azért lettél lepontozva mert ez nem jó hozzáállás. A pasi húzza csak fel azt a rohadt gumit, ha dugni akar. Ne a nő vállaljon kockázatot a gyógyszerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!