Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy lány elkezdi kihasználni a pasikat miután összetörték a szivét?
Figyelt kérdés
Csak egy faroknak nézi őket.
Ezt mondta nekem.
Szerintetek ez normális?
2021. aug. 8. 22:29
11/16 anonim válasza:
Igen van ilyen és én eléggé vonzom az ilyen lányokat. Volt már bipoláris zavaros, enyhén pszichopata és egy drogfüggő barátnőm is. Persze nem úgy kell elképzelni őket mint valami teljesen elmebetegeket, aranyosak voltak csak hát na. Viszont én pszichológusnak tanulok és elég sokat tapasztaltam már az emberi érzelmek, személyiségek témakörében és hihetetlen mély beszélgetéseim voltak ezekkel a lányokkal. Gyakorlatilag mindnek voltak erős traumái exekkel, családdal, és az a pillanat mikor gyakorlatilag megnyitják a lelküket előtted eszméletlen felemelő
12/16 anonim válasza:
Nem normális, mert ezzel ő is ugyanakkora hulladékká válik.
Egészen abszurd, és szánalmas ezzel legitimálni ezt a viselkedést, ezzel védekezni. Ennyi erővel még a pedofília se lenne elítélhető akkor, ha az elkövetőt gyerekkorában bántalmazták.
14/16 anonim válasza:
Szimpibb lenne, ha velem azt tenné, hogy megtanul egy küzdősportot, majd kihív egy meccsre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!