Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha már 1 hónapja nem szexelnétek mert mindig van valami kifogás?
Mivel mind a ketten dolgozunk csak hétvégente találkozunk
Úgy kezdtük hogy családdal elmentek nyaralni 1 hétre, mondom oké semmi gond
Aztán 2. hét nem tud jönni mert felújítás van a házban így én sem mehetek
3. hét beosztották hétvégére dolgozni (én meg már a falat kaparom hiányomban)
és talán de csak talán most a 4. hét okés lesz, de még nem biztos
Közbe egy buliba megismertem tesóm barátnőjét aki egy kis ital után kapható lesz erre arra, és már azon gondolkozom hogy elhívom őt, mert ezt már nem igen bírom libidóval
Az a kérdés ti mit tennétek helyembe. Jöhet minden az is hogy hülye vagyok meg undorító megcsalás stb stb
Csodálatos dolog a kommunikáció. Kinyitod a kedves szád és elmondod neki, hogy több az igényed és azt érzed, hogy kifogásokat keres. Erre a lány valószínűleg szintúgy kinyitja a kedves kis száját és elmondja mit gondol erről.
Szívesen!
Mondjuk ha beszélsz vele akk a barátnőd is máshogy fog állni a dolgokhoz... Aztán nem akarom elvenni a kedved de az sem kizárt h ő talált magának vki mást ezért nem ér rá mostanság.
Beszéljétek meg h neked már nagyon igényed lenne a testiségre, és h már nem bírod.
Am a masztiról nem hallottál? Tudom nem olyan mint a szex, de egy ideig óráig az is jó.
L
Mindent végiggondoltam rosszat jót, felejtsük el a dolgokat, csak egy hülye kitörés volt amit át sem gondoltam igazán
Köszi mindenkinek
Oké, hülye vagy és undorító :D
Félre értés ne essék, én pasi vagyok és nem éppen alacsony a libidóm de szerintem mindenkinek, köztük magadnak is nagy szívességet tennél ha inkább levágnád a f@szodat mert nagyon úgy tűnik hogy nem bírod felelősségteljesen használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!