Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ha már 1 hónapja nem szexelnétek mert mindig van valami kifogás?
Mivel mind a ketten dolgozunk csak hétvégente találkozunk
Úgy kezdtük hogy családdal elmentek nyaralni 1 hétre, mondom oké semmi gond
Aztán 2. hét nem tud jönni mert felújítás van a házban így én sem mehetek
3. hét beosztották hétvégére dolgozni (én meg már a falat kaparom hiányomban)
és talán de csak talán most a 4. hét okés lesz, de még nem biztos
Közbe egy buliba megismertem tesóm barátnőjét aki egy kis ital után kapható lesz erre arra, és már azon gondolkozom hogy elhívom őt, mert ezt már nem igen bírom libidóval
Az a kérdés ti mit tennétek helyembe. Jöhet minden az is hogy hülye vagyok meg undorító megcsalás stb stb
Gondolom tesód lány...és nem a fiútesód csaját akarnád döngetni?! :D
Amúgy meg ez úgy korrekt hogy szólsz a csajodnak hogy vagy lerendez most már,mert nem bírod,vagy keresel mást és felejtsen el téged! Ennyi a történet.
Szerintem is beszélj vele, hogy neked több igényed van és nem havi 1x alarsz szexelni, ha nem egyezik az igényetek, kár erőltetni. Vannak lányok mondjuk akiket szexéhesebbé lehet tenni picit, csak jól kell terelgetni. Enyém pl nem masztizott egy ideje, most már ott tartunk hogy napi 2-3x és mindig hiánya van.
Naa mondom ez a beszéd, lehet ezt igy is nem kis Mucikám <3 :D
2 éve vele vagy és most volt egy hónap, amikor sokminden közbejött, erre te már más nőt akarsz megdugni? Neked mi bajod van? Jobban is járna a csaj, ha elhagynád. Hihetetlen, hogy 2 év után elég nagyfiú vagy a félrebaszáshoz, de ahhoz nem, hogy kinyisd a szád, hogy elmondd vágysz rá. Szánalom
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!