Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők ti mit gondoltok a házassá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti mit gondoltok a házasság ellenes férfiakról? Nektek az gond?

Figyelt kérdés
Én azt gondolom hogy semmi értelme és jelentősége ezért nem is akarom soha. Ez gond a nőknek?

2021. aug. 8. 18:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Nem gondolok róla különösebben semmit, csak azt, hogy én meg szeretnék házasságot, tehát nem egy ilyen gondolkodású férfit keresek. Kb ennyi. Van ilyen, jobb ha minél hamarabb kiderül, hogy nem ugyanazok a szándékok, és akkor nem bonyolódik bele az ember egy jövő nélküli kapcsolatba.

Nekem azért fontos a házasság, mert szeretnék gyereket is, és azt viszont csak házasságban. Akkor is, ha el lehet válni, és ha nem is jelenti azt a házasság, mint régen, mégiscsak egy kinyilatkoztatása annak, hogy összetartozunk, egyfajta érzelmi biztonságot ad. Nem kell velem egyetérteni, de nekem ez fontos, ezért is kerestem olyan férfit, aki hasonlóan gondolkodik.

2021. aug. 8. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:

11-es

Nem azzal van a baj hogy házasságot akar sok hölgy, hanem hogy a legtöbb haszonszerzés végett akar házasodni...

Volt egyszer egy ilyen páros játék, aztán barátom barátnőjét kicsit ki kellett osztanom mert álomvilágban élt, hogy "húzná a száját ha úgy kellene házasodni, hogy papirt ir alá, hogy a vagyon a pasié aki megdolgozott érte", majd egy kicsit heves vitában le kellett törnöm a szarvát, hogy ő sem gondolhatja komolyan hogy majd egy pasi belemegy abba, hogy egy 20mFt-os házat pl, megfelezzen vele, ha akár ő otthagyja.

Nyilván nem valószinű hogy valaki csak ezért házasodna, de bőven van ismerősi köreimben példa erre, én meg nem leszek ilyen balek mint Ők.

Egyébként mint pasi nekem is tetszik a házasság gondolata, ilyen ép ésszel ahogy leirtam.

2021. aug. 8. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem lenne gond mert annyira nem izgat a dolog. Lehet ha olyat ismernék meg, akkor vágynék rá, mert egyébként egy szép intézmény. Viszont én csak házassági szerződéssel csinálnám. Ha ez nem tetszik a pasinak, akkor inkább engedjük el:)

24N

2021. aug. 8. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Amint latom nem nagyon ismeritek a magyar jogot 😂
2021. aug. 10. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Mit mond a magyar jog?
2021. aug. 10. 15:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem, nálam sem feltétlenül elvárás. Viszont sokszor már csak azért is előny, mert pl. ha valaki kórházba kerül, akkor egy sima párkapcsolat nem számít “hozzátartozónak”, így lehet, hogy meg se látogathatnád. Ez egy hülye példa, de szemlélteti a különbséget.

Sokan azért is preferálják, mert ez azért egy komolyan elköteleződés. Könnyű szakítani valakivel, de egy válás azért jóval komplikáltabb, így aki elvesz egy nőt/hozzámegy egy férfihoz, az hivatalosan is jobban elkötelezi magát, bebizonyítja, hogy “komolyan gondolja” a kapcsolatot.

Az már egy másik kérdés, hogy sajnos rengeteg példa van előttem, ahol az emberek a házasságukat is teljesen félvállról veszik, fűvel-fával csalják egymást, tehát ez csak látszatból “komolyabb”.

2021. aug. 12. 00:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Minden normális ember így gondolkodik.
2021. aug. 12. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!