Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ha szoknyában elmegy előttetek egy csinos csaj akkor mit néztek meg először és mire gondoltok?
Figyelt kérdés
Velem ez történt nemrég és a pasi fix, hogy nézett mert amikor visszafordultam akkor összetalálkozott a tekintetünk és mosolygott. Amúgy nem ilyen tapadós nagyon mini szoknya, de azért rövid volt és kicsit lenge.2021. aug. 8. 17:35
1/11 anonim válasza:
Először a combjait és hogy mi lapulhat a szoknya alatt 🤭
2/11 anonim válasza:
Azt hogy de csinos a szoknya, vagy a lába és milyen kecsesen jár. Ha kanos vagyok elképzelem, hogy meghívom egy italra és ha benne van akkor a lábára élvezek.
3/11 anonim válasza:
Jaja valahogy ezzel èn is ìgy vagyok!
A lábai az elsők!
5/11 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy mennyire van bepállva a pina. Érdekes szagok lehetnek ott ebben a hőségben. Lehet megsértődni az őszinte válaszért.
6/11 anonim válasza:
A lábát végignézem: comb, lábszár.
7/11 anonim válasza:
Arra, hogy nincs rajta bugyi, és már keményedek is.
8/11 anonim válasza:
A seggét és arra h jól betenném :) 19f
9/11 anonim válasza:
Meg is kell azt dugni az istenit már neki!
De minek àlmodoztok bameg àlljatok neki!
Ellenkezik?
Maflàst neki bilincset rá azt hadd menjen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!