Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti egy ilyen nőt úgy könyveltek el, hogy rossz az ágyban és nem keresnétek?
Én olyan vagyok, hogy kicsit izgulok az első 1-2 szex alkalmával, hogy vajon tetszem- e a pasinak, mármint a testem. Ezért kicsit szégyenlős vagyok, ez biztos látszik rajtam. Ezen kívül szeretem, ha többet kényeztet engem a férfi, mint én őt. Valahogy úgy vagyok vele, hogy szeretek élvezkedni. Ez inkább az előjáték részre igaz. Nyilván szex közben egyenlőek vagyunk, de előtte kevésbé vagyok aktív.
Szóval ez alapján a 2 dolog alapján ti úgy könyvelnétek el a nőt, hogy nem jó az ágyban és inkább nem akarnátok második alkalmat?
Nem szeretem az orált kapni, így ezzel aztán biztos nem lenne gond:D
Nem is arról van szó, hogy nem vagyok hajlandó semmire. Csak valahogy mikor a pasi izgat, azt szeretem kiélvezni és elhúzni, én meg nem ugyannnyi ideig csinálok dolgokat
Szerinted ezt ennyiből el lehet dönteni?
Max ha dugtunk volna utána meg tudnám mondani, de addig meg se próbálok ezen gondolkozni. De te viszont egyáltalán nem teszed. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!