Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a lányoknak akik sok fiúval voltak már nem rossz érzés hogy egy fiú sem veszi komolyan?
Figyelt kérdés
akik ilyen 5-10 fiúval voltak 20 éves korukra, nem rossz hogy nem akar vele senki komolyat és csak a puncija kell?2021. júl. 31. 12:01
1/12 anonim válasza:
Nyugi, az ilyenek mindig találnak valami balekot. Igaz hogy részükről is kompromisszumokat kell kötni, de ilyen az ha ribi az ember lánya.
2/12 anonim válasza:
Már bocs, de normális ember nem reklámozza, hány partnere volt korábban.
3/12 anonim válasza:
Van egy kör ahol tudják hogy mennyi fiúval voltam ők tényleg csak egy puncinak látnak. De ha akarom ismerkedek neten olyannal aki nem tud semmit arról kikkel voltam eddig együtt.
4/12 anonim válasza:
#3 és ha valódi szerelmet és kapcsolatot szeretnél, megkérdezi, te pedig kapásból hazugsággal kezded a közös jövőtöket?
5/12 anonim válasza:
Hat ez van fiuk. Mi is szeretunk elni es ahogy az egyes irja, ugyis talal mindegyikonk valakit hosszu tavra is.
6/12 anonim válasza:
Sokszor a pasiknak akik erzik hogy ezen a csajon a traktor is atment, azoknak nem az o puncija kell, hanem egy punci arra az ejszakara amit a kukaba is kidobhat ha kedve szottyan.
7/12 anonim válasza:
Méghogy nem akar senki komolyat...az ilyen nők a legjobbak. :P
8/12 anonim válasza:
Sok pasi szereti azokat a csajokat barátnőnek akit előtte sokan megdugtak. Van akinek ez izgató
9/12 anonim válasza:
Nem, nem rossz érzés mert akivel csak alkalmi volt attól én is csak annyit akartam, voltak párkapcsolataim ezen kívül.
10/12 anonim válasza:
3
És ha te összeszedtél valamit de magad sem tudod, és továbbadod a gyanútlan áldozatodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!