Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú félénk a közeledben és zavarban van akkor egyből felejtős?
Az ilyen fiúkat szűznek gondolják a lányok?
Van egy lány akin azt látom hogy elfogadna engem pedig ő pont az ellentétem, nagyon bátor, közvetlen, társasági és nagyon szép. Lehet hogy tetszek neki így, vagy ő azt gondolja hogy volt már barátnőm?
Szemezéshez van bátorságom:D Lehet ebből azt gondolta hogy magabiztos vagyok.
Dehogy gondolta azt hogy magabiztos vagy, egy szemezéstől senki sem lesz az.
Ha nem közelítene hozzam, nem lenne bátorsága hogy kezdeményezzen nálam akkor én biztos nem foglalkoznek egy ilyen férfival
Nem gondolom szűznek, igazából semmit se gondolok:D max hogy micsoda szerencsétlen. Nálam ha egy fiú töketlen, akkor semmi esélye, mert én egy elég karakán nő vagyok.
De mindenki más, ez a jó hír. Ha a lány keresi a társaságod, beszélget veled, netán flörtöl, akkor szedd össze magad, mert tetszel neki. Sose értettem ezt a félénkségez. Viszonylag hamar kiderül, hogy a csajnak tetszel e, ha meg igen, akkor miért lennél félénk, ha tudod hogy nyert ügyed van? Akkor mitől félsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!