Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csupasz puncit kedvelö fiúk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csupasz puncit kedvelö fiúk, ha egészségügyi okok miatt nem tudnék pár hétig szőrteleníteni, akkor felejtős lenne a szex?

Figyelt kérdés
Alapból szőröset kedvelők válasza nem releváns.
2020. márc. 24. 13:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%
Persze, azonnal szakítanák. Egy férfi bármikor talál nőt, nem fogok várni, míg meggyógyulsz.
2020. márc. 24. 13:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is! Ki mit részesít előnyben, az egy dolog, de nem lehet senkit “büntetni” azért, mert egészségügyi dolgok miatt nem képes valamire, vagy nem szabad neki valamit.
2020. márc. 24. 13:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen eü. okból nem tudsz szőrteleníteni? :o Kapd le akkor fazonra, vagy vágd rövidre. Ha szőrteleníteni nem tudsz, akkor gondolom szex sem megy - probléma megoldva.

Egyébként meg a párod csak viselje már el, ha egy ideig nem csupi, ne egy db p...nát lásson csak benned.

2020. márc. 24. 13:04
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Szőrösen is ki lehet nyalni. És dugni is. A szüleink annak idején úgy csinálták.
2020. márc. 24. 13:05
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Keress férfit, ne cicafiút és a probléma megoldva.
2020. márc. 24. 13:05
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A szex nem de a nyalás igen. Ha legalább rövidre vágod akkor ok.
2020. márc. 24. 13:09
 7/18 A kérdező kommentje:
Eltörtem a kezem, gipszben van felkarig és fel van kötve. Másik kézem meg nagyon ügyetlen, a fürdés is kész kihívás így.
2020. márc. 24. 13:12
 8/18 anonim ***** válasza:
13%

Milyen okból?

Szőrösen biztosan nem nyalnálak ki. Szex csak olyan pózban, ahol nem látom a bozontot.

Ez van, engem zavar a szőr.

2020. márc. 24. 13:12
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

helyedben kihasználnám a helyzetet;

megkérném a páromat, hogy fürdessen meg és utána borotváljon le

win-win szitáció

F

2020. márc. 24. 13:13
 10/18 anonim ***** válasza:
70%
7, jaaaa, előző vagyok, hát ebben az esetben, én pl megborotválnálak:) és hosszasan kényeztetnélek odalent! Így nem akadály.. azt hittem, hogy a bőröd nem bírja, vagy hasonló.
2020. márc. 24. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!