Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek jóvá akarjuk tenni a történelem során elszenvedett elnyomásukat, akkor mindannyian cuckoldnak kell lennünk?
12-es!
Én például hülyének voltam nézve olyankor!
#12 Ezt mondják hogy erre vágynak, de a kedves támogató társ tipusú pasi akire mostanában ezen az oldalon azt köpködik hogy: "incel".
És amúgy a csajok elmennek egy narkós szarházival inkább.
Osztom #14-es véleményeményét, amikor én álltam, normálisan, kedvesen, törődően a nőkhöz, akkor kaptam mindig a legnagyobb lealázást meg visszautasítást, úgyhogy ez úgy akkora f*szság, ahogy leírtátok. Tudom majd erre jön a "rossz nőkkel ismerkedtél, nem minden nő egyforma stb." duma, csak amikor már 15-ször belenyúlsz a tűzbe és leégeti a kezed, akkor lehet hogy 16-odjára már nem feltétlenül fogsz mondván hogy "hátha most jó lesz, nem is éget az".
Na meg hogy a nőknek meg kell adni a tiszteletet :'D
Nem hiszem hogy valaki pusztán abból a tényből kifolyólag tisztelni kellene hogy egy használt p*na van a lábai között, ugyanis a tiszteletnek van egy olyan tulajdonsága hogy KI KELL ÉRDEMELNI!
Ez olyan mint amikor a vén piacra járók zörögnek hogy "engem tisztelned kell" mire fel csak azért mert egy öreg besavanyodott valaki aki közben okádja a fiatalokat hogy "bezzeg ezek a mai fiatalok semmire nem jók?" Hát persze, ez valóban tiszteletre méltó :'D
Na mindegy, száz szónak is egy a vége: jó lepontozást meg incelezést a gyk felkent kereszteslovagjainak :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!