Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nőknek jóvá akarjuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek jóvá akarjuk tenni a történelem során elszenvedett elnyomásukat, akkor mindannyian cuckoldnak kell lennünk?

Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 20:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

12-es!

Én például hülyének voltam nézve olyankor!

2021. aug. 7. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

#12 Ezt mondják hogy erre vágynak, de a kedves támogató társ tipusú pasi akire mostanában ezen az oldalon azt köpködik hogy: "incel".

És amúgy a csajok elmennek egy narkós szarházival inkább.

2021. aug. 8. 01:17
 13/14 anonim ***** válasza:
22%

Osztom #14-es véleményeményét, amikor én álltam, normálisan, kedvesen, törődően a nőkhöz, akkor kaptam mindig a legnagyobb lealázást meg visszautasítást, úgyhogy ez úgy akkora f*szság, ahogy leírtátok. Tudom majd erre jön a "rossz nőkkel ismerkedtél, nem minden nő egyforma stb." duma, csak amikor már 15-ször belenyúlsz a tűzbe és leégeti a kezed, akkor lehet hogy 16-odjára már nem feltétlenül fogsz mondván hogy "hátha most jó lesz, nem is éget az".

Na meg hogy a nőknek meg kell adni a tiszteletet :'D

Nem hiszem hogy valaki pusztán abból a tényből kifolyólag tisztelni kellene hogy egy használt p*na van a lábai között, ugyanis a tiszteletnek van egy olyan tulajdonsága hogy KI KELL ÉRDEMELNI!

Ez olyan mint amikor a vén piacra járók zörögnek hogy "engem tisztelned kell" mire fel csak azért mert egy öreg besavanyodott valaki aki közben okádja a fiatalokat hogy "bezzeg ezek a mai fiatalok semmire nem jók?" Hát persze, ez valóban tiszteletre méltó :'D

Na mindegy, száz szónak is egy a vége: jó lepontozást meg incelezést a gyk felkent kereszteslovagjainak :DDD

2021. aug. 8. 08:18
 14/14 anonim ***** válasza:
A ma élő lányoknak már alig kell tapasztalniuk. Amit kell, azt kéne megoldani problémamegoldás gyanánt. Ez így úgy hangzik mintha megvernéd, majd kinyalnád. Nem lenne jobb inkább nem megverni?
2021. aug. 12. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!