Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesként lehet esélyem fiatalabb korosztálynál?
Figyelt kérdés
Szóval 31 budapesti FÉRFI vagyok nem nő :D és lehet e vajon esélyem akármiben, kapcsolat, szexkapcsolat ugye a fiatalabb korosztálynál, tehát 20-31 éves kor tartományban ?2021. aug. 7. 18:18
11/13 anonim válasza:
nekem 32 évesen volt 16 éves lány is ráadásul nagyon szép és csinos :D ha jópasi vagy jól nézel ki és jófej vagy akkor simán lehet találni
12/13 anonim válasza:
Nekem a 16 éves lány szerepében volt ugyanez :DD
13/13 anonim válasza:
Az rajtad áll.
Én magabiztos, jó dumás férfiként végig kóstoltam a korosztályokat.18, 22,26, stb. 46 mind ugyanabban az évben. Aztán beleszerettem egyikbe és most vele élek.
A "trükk" hogy én elhittem magamról hogy megkaphatom őket, ők pedig azonosultak a dologgal.
Most leszek 33, nincs házam, nem vagyok magas, se kigyúrt. Nincs nagy farkam sem. De jól érzem magam ugy általában, nem vártam el egy nőtől hogy tegyen boldoggá ő egyedül. Ja igen, egy nő nem tud boldoggá tenni, ha minden más rossz az életedben és tőle várod a csodát.
Ha ilyen alkat vagy te is, már csak azon múlik, mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!