Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesként lehet esélyem fiatalabb korosztálynál?
Figyelt kérdés
Szóval 31 budapesti FÉRFI vagyok nem nő :D és lehet e vajon esélyem akármiben, kapcsolat, szexkapcsolat ugye a fiatalabb korosztálynál, tehát 20-31 éves kor tartományban ?2021. aug. 7. 18:18
2/13 anonim válasza:
Te, nekem negyvenesként is sikerült.
3/13 anonim válasza:
Még tizenéveseknél is van, ha jól nézel ki és türelmesebb vagy :D
4/13 anonim válasza:
Simán. Sok fiatal lány keresi az érettebb férfitársaságot.
Persze abban az esetben, ha tényleg érett férfi vagy, nem pedig második kamaszkorát élő hülyegyerek
5/13 A kérdező kommentje:
Középvezetőként remélem nem vagyok hülyegyerek :D
2021. aug. 7. 19:03
6/13 anonim válasza:
Persze,hogy van.Én is az érettebb pasikat szeretem.Nem a kis lúzer hülyegyerekeket.
7/13 anonim válasza:
A 30 az új 20, szóval ha figyelsz a külsődre, 18-tól felfelé ez nem lehet gond. De ugye nem fiatalabbra gondoltál?
8/13 anonim válasza:
Simán, én szinte rá se nézek 30 alattiakra, és nem vagyok egyedül :D
9/13 anonim válasza:
Én 21 éves lányként azt mondanám, hogy simán. Van akinél nem, sokaknál igen. Talán nem hosszú párkapcsolat lesz belőle, de gondolom nem is az a cél.
10/13 A kérdező kommentje:
A cél is is , ha csak szex az jó, ha kapcsolat mégjobb, igazából egyedülállóként ugye nekem mindkettő bejön, eddig nem gondoltam , hogy szükségem van nekem alkalmi kapcsolatra, de egy ideje egyedül vagyok és pár hónapja viszont már érzem, hogy hiányok lesznek :D
2021. aug. 10. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!