Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan hogy egy tömött buszon egy férfi hozzátok nyomult, és éreztétek a farkát?
Figyelt kérdés
Ha igen mi történt ezután?pofon vágtátok vagy eltűrtétek mert annyira sokan voltatok?Hány évesek voltatok?Taszított titeket nagyon ez az érzés?2021. aug. 7. 17:56
11/12 anonim válasza:
Volt ilyen nem is egyszer, kísér a szerencse... Buszon meg villamoson volt, a metró még biztonságos nekem. Akkor volt amikor tömeg volt és arrébb se tudtam menni. Nem szóltam mert felénk vagyok amúgy is, nem akartam, hogy még engem bámuljon mindenki, így is elég volt. Annyit tudtam tenni, hogy a következő megállónál leszálltam...
12/12 anonim válasza:
Nagyon jól csináljátok csajok, hogy rúgjátok, könyökölitek ezeket a perverz állatokat! Valaki ilyet csinál, az direkt csinálja, mert a legtömöttebb buszon is meg lehet oldani, hogy a p@cs@m ne nyomjam oda senkihez, figyelni se nagyon kell rá. Aki ilyet csinál, az szexuális zaklató. Csapjatok nekik oda keményen, mert véletlenül ilyet senki nem csinál!!!!! Ha pedig egy ilyet én veszek észre, magam rángatom le a buszról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!