Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányoktól kérdezem, hogy 1 milliárd forintért kinyalnátok Mila Kunist?
Ok, de onnantól az én életem be van biztosítva :D
Ki jár jobban? :D
Hibás az érvelésed.
"megeresem saját magamnak" Ennek kis millió módja van. A kérdésben szereplő mód sem törvéyntelen. Illetve szintén megkeresi magának, amiért ellenszolgáltatást nyújtott x, y-nak.
Az erkölcs meg egy ingatag dolog, ebbe bele se megyek.
Itt nicns oylan, hogy szintekre ereszekdés.
Van akinek belefér, van akinek nem. Ettől még másik 15 területen az az ember jobb mint te. Egy megint másik 15 ben meg te vagy jobb. Értelmetlen ez a "lesülyledni a szintedre" "érv".
Játsszák itt az eszüket a nők, akik egy macifröccs után sz*pják a faszt a kocsma mosdójában, hogy nekik van erkölcsük meg tartásuk :'D
Zseniális, már ezért megérte kiírni a kérdést Kérdező, pacsi! :D
A kérdés az, hogy ki az a bolond, aki ennyit fizet egy orálért?
Vannak profik akik fix áron nyújtanak szolgáltatást.
Tudom, a kérdező igazából azt akarja tudni/bizonyítani magának, hogy mindenkinek van egy ára. Ez nem feltétlenül van igy, és sokaknak olyan ára van, amir egyszerűen nem lehet megfizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!