Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero lányoktól kérdezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero lányoktól kérdezem, hogy 1 milliárd forintért kinyalnátok Mila Kunist?

Figyelt kérdés

2021. aug. 7. 10:11
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
61%

Ok, de onnantól az én életem be van biztosítva :D

Ki jár jobban? :D

2021. aug. 7. 10:44
 22/49 anonim ***** válasza:
72%
Hát ha együtt tudsz ezzel élni, hogy mint egy r.banc, olyan voltál, akkor tényleg gratulálok hozzá xd fú de gáz férfiak vannak, megértem a nők panaszkodását.
2021. aug. 7. 10:47
 23/49 anonim ***** válasza:
32%
Együtt tudnék. Nagy dolog. Úgyse tudja senki. Olyan naívak vagytok. A világot a pénz irányítja, hiába akartok mást hinni.
2021. aug. 7. 10:50
 24/49 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok naiv, mert tudom, hogy így van, csak én saját magamnak keresem meg, nem dugatnám meg magam egy másik faszival, nem ereszeknék le a te szintedre. :D
2021. aug. 7. 10:51
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
ereszkednék* :DD
2021. aug. 7. 10:52
 26/49 anonim ***** válasza:
35%

Hibás az érvelésed.

"megeresem saját magamnak" Ennek kis millió módja van. A kérdésben szereplő mód sem törvéyntelen. Illetve szintén megkeresi magának, amiért ellenszolgáltatást nyújtott x, y-nak.

Az erkölcs meg egy ingatag dolog, ebbe bele se megyek.

Itt nicns oylan, hogy szintekre ereszekdés.

Van akinek belefér, van akinek nem. Ettől még másik 15 területen az az ember jobb mint te. Egy megint másik 15 ben meg te vagy jobb. Értelmetlen ez a "lesülyledni a szintedre" "érv".

2021. aug. 7. 10:55
 27/49 anonim ***** válasza:
11%

Játsszák itt az eszüket a nők, akik egy macifröccs után sz*pják a faszt a kocsma mosdójában, hogy nekik van erkölcsük meg tartásuk :'D

Zseniális, már ezért megérte kiírni a kérdést Kérdező, pacsi! :D

2021. aug. 7. 10:56
 28/49 anonim ***** válasza:
76%
Nem hibás attól még, mert neked nem tetszik. :D És de, van olyan, hogy szintre ereszkedés. Férfi létére valaki sz.pna, vagy d.gatná magát pénzért, hát...szánalmas, nagyon szánalmas.
2021. aug. 7. 10:58
 29/49 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy ki az a bolond, aki ennyit fizet egy orálért?

Vannak profik akik fix áron nyújtanak szolgáltatást.

Tudom, a kérdező igazából azt akarja tudni/bizonyítani magának, hogy mindenkinek van egy ára. Ez nem feltétlenül van igy, és sokaknak olyan ára van, amir egyszerűen nem lehet megfizetni.

2021. aug. 7. 10:59
 30/49 anonim ***** válasza:
76%
27-es ne vedd az összes nőt egy kalap alá a k.rvákkal és a r.bancokkal. Köszi.
2021. aug. 7. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!