Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen vesztette el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Elsősorban a férfiak vâlasza érdekelne. Kort is, légyszi.
25/N
2021. aug. 6. 16:28
11/40 A kérdező kommentje:
#10. Már is imádlak :D
2021. aug. 6. 16:44
14/40 A kérdező kommentje:
#13. Hát ez.... Undorító!!
2021. aug. 6. 17:06
15/40 anonim válasza:
Nem a 13as vagyok, de miért lenne undorító
Ki vagy te hogy itelkezz?
12 éves törvényileg is együtt lehet egy 14 évessel pl
16/40 anonim válasza:
19 évesen, s bár szerintem is "kicsit" korai 13 évesen, de ne ítélkezzünk mások felett
17/40 anonim válasza:
Ja persze, sztem is korai, bőven, de azért kijelenteni, hogy undorító..
Azért na.
19/40 anonim válasza:
Szűz vagyok. Valószínűleg az is maradok örökre.
20/40 A kérdező kommentje:
Nem ítélkezem. Ez a véleményem. Én 22 évesen vesztettem el, és nagyon fájt. A pasi csak folytatta. Hiába szóltam. Na azóta nem is csináltam. Most engem is lehet cukkolni, h későn vesztettem el. Lesz*rom. Neked is ezt kéne. Elengedni a füled melett. De ha nem tetszik, nem kötelező ám válaszolni. :)
2021. aug. 6. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!