Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rájöttem, hogy a hátam mögött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy a hátam mögött megcsal a barátnőm, de vegyes érzéseim vannak. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Rendszeresen csal az exével és még egy pasival. Először nagyon kiborultam, de közben iszonyatosan ráizgultam és rögtön ki kellett vernem.

Előtte voltak cuckold és megcsalós fantáziáim, de most össze-vissza érzéseim vannak. Hol rosszul esik, hol izgat. Utóbbi napokban nagyon soksor maszturbáltam miközben visszaolvastam a beszélgetéseiket. Nem tudom mit mondjak barátnőmnek.... és hogy beszéljem meg vele.

2021. aug. 6. 16:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha párba is benne lennétek írjatok..
2021. aug. 6. 19:44
 12/14 harebell ***** válasza:
50%
Csak még egy tanács, szerintem semmiképp ne mondd el a jelenlegi barátnődnek. Fontos lenne szétválasztani a fantáziát a valóságtól, akkor is, ha izgat ez a helyzet és ha kicsit össze is vagy most zavarodva. Megcsalt, átvert, hazudott neked. Egy cuckold kapcsolat nem így működik, fontos lenne a kölcsönös beleegyezés, a határok megbeszélése és leginkább a bizalom. Ezzel a lánnyal ez nem működne, az pedig nem vezet semmi jóra, ha így bennemaradsz a kapcsolatban.
2021. aug. 6. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Szakíts azonnal
2021. aug. 7. 00:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Mond h tudod, és nem baj.
2021. aug. 14. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!