Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rájöttem, hogy a hátam mögött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy a hátam mögött megcsal a barátnőm, de vegyes érzéseim vannak. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Rendszeresen csal az exével és még egy pasival. Először nagyon kiborultam, de közben iszonyatosan ráizgultam és rögtön ki kellett vernem.

Előtte voltak cuckold és megcsalós fantáziáim, de most össze-vissza érzéseim vannak. Hol rosszul esik, hol izgat. Utóbbi napokban nagyon soksor maszturbáltam miközben visszaolvastam a beszélgetéseiket. Nem tudom mit mondjak barátnőmnek.... és hogy beszéljem meg vele.

2021. aug. 6. 16:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%

Ez engem is izgatna, szoktam ezen fantáziálni. Ha gondolod írj, beszélgessünk erről. :)

23F

2021. aug. 6. 16:24
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Srácok, ha erre izgultok, én szívesen segítek rajtatok és bevállalom a barátnőiteket. :-)
2021. aug. 6. 16:30
 3/14 harebell ***** válasza:
93%
Cuckold fétis ide vagy oda, ez így nem egészséges. Jobban sérülsz lelkileg, mint amennyire most hiszed. Minden fantáziának megvan a (lelkileg is) biztonságos és egészséges kiélési módja, de itt nem ez történt, hanem az, hogy téged megcsaltak, és legjobban teszed, ha kilépsz ebből a kapcsolatból.
2021. aug. 6. 16:32
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
beteg vagy
2021. aug. 6. 16:36
 5/14 anonim ***** válasza:
61%
Ezzel én is így vagyok, hogy egyszerre izgat is meg zavar is. Én ilyen típus vagyok.
2021. aug. 6. 16:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A cuckold, a többes nem úgy működik hogy sunyi, becsapva félrekúr valamelyik fél, hanem csakis közös megbeszélés alapján.
2021. aug. 6. 17:26
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha izgat de bánt is akkor miért nem beszélsz vele, hogy tudod hogy félrelép, de téged ez izgat, szóval ne csinálja titokban, nem lenne jobb?
2021. aug. 6. 17:52
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Beszéld meg vele úgy vagy az egyik érzés vagy a másik érzés fog elmúlni
2021. aug. 6. 18:17
 9/14 A kérdező kommentje:

7, Nekem is ez volt az első gondolatom csak nem tudom hogy fogadná. Hogy mennyire tartana hülyének meg betegnek és elhagyna emiatt teljesen....

Meg másrészt nagyon ciki ezt bevallani a barátnőmnek.

2021. aug. 6. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:

" Hogy mennyire tartana hülyének meg betegnek "

Nagyon beteg vagy és hülye, nem csoda ha félre dug.

2021. aug. 6. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!