Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugnál egy nőt ha nem lenne orra?
Figyelt kérdés
A kérdés elméleti.2021. aug. 6. 11:11
11/20 anonim válasza:
Azt a kocsmában szokás azt aki belédköt. :'D
12/20 anonim válasza:
Szegényke erről nem tehet... Ha egyébként tetszik, miért ne?
13/20 anonim válasza:
Mégha elméleti is, nagyon hülye vagy.
14/20 anonim válasza:
Huh, az orr hiánya elég keményen eltorzítja az arcot, de ha jó teste van és csak szex hát üsse kavics :)
15/20 sterling.archer válasza:
Siman. Sunaja van. Oralnal meg max a szajan venne levegot.
16/20 anonim válasza:
Szerintem igen. De inkább személyiségfüggő. A testi fogyatékosság csak egy dolog.
17/20 anonim válasza:
Legalább nem üti bele minden dologba
20/20 anonim válasza:
Én nem látom hogy ez kizárná az őszinte vonzalmat. Nem láttam azt az elméleti nőt, szóval nem tudom most biztosra mondani hogy igen.
De ha aranyos, kedves és szeret puszilgatni vagy simizni akkor engem már le is vett a lábamról ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!