Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van olyan, aki szeret nézegetni férfi intim képeket?
Figyelt kérdés
Mit néztek meg először, mi a legfontosabb?2021. aug. 6. 11:01
A kérdező szavazást indított:
Farok hossz
Farok vastagság
Herezacsi
Szőrösség/szőrtelenség
12 szavazat
1/7 anonim válasza:
Sosem nézegettem még képen f@szt. Csak mikor privatban küldtek és nem tudtam mi az aztán véletlen megnyitottam. Nem érdekel az ilyesmi. Ott van a párom, ha kell látom élőben.
2/7 anonim válasza:
Határtalanul hidegen hagynak a férfi intim képek.
Vegyétek már tudomásul, hogy a nők nem férfiak. Nekünk nem a szemünkön keresztül indul be a nemi vágy.
Nekünk érzelmek is kellenek, érintések, stb, stb. Titeket felizgat egy punci, egy mell látványa. Bennünket kicsit sem.
3/7 anonim válasza:
Engem nő létemre nem hagynak hidegen a férfi intim képek, sőt...
5/7 anonim válasza:
#4 hát ha eddig nem, most már biztosan :'D
6/7 anonim válasza:
Engem a hányinger, undor fog el egy idegen pasas farkát látva. Soha nem tudná beindítani a fantáziám. Önmagában egy farok k*rva kevés hozzá.
7/7 anonim válasza:
Először a tiltó/törlésgombot nézik meg kéretlen farokkép esetében és semmi mást 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!