Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, veletek történt ilyen?
Akkor inkább nem áll fel.
De ha már felállt, akkor általában el is élvezek
Akkor élvezek el, amikor akarok. Nem függ a partneremtől.
Olyan partnerem még nem volt, akitől akaratom ellenére élveztem volna el, de olyan sem, akivel nem voltam rá képes.
A férfiak és a nők is szexuális izgalomba jönnek és elélveznek a fizikai ingerlésre. Fizikai folyamat, így működik a test.
Az egyik nagy lelki probléma az erőszakos szexuális aktusnál, hogy az elszenvedőjének lelkiismereti problémája lesz, amiért érezhető fizikai reakciója volt az akarata ellenére is.
Ezt nehéz feldolgozni, ha nincs tisztában ezzel.
Aki mazochista, vagy szubmisszív, az pedig rájött/ráérzett, hogy valójában akkor is élvezi a dolgot, ha nem is akarná, tehát pont ugyanúgy "jó" úgy is.
"A férfiak és a nők is szexuális izgalomba jönnek és elélveznek a fizikai ingerlésre. Fizikai folyamat, így működik a test."
hát nekem ha nincs mellé szexuális lelki folyamat, akkor erekció se lesz. biztos nem vagyok ember.
Nem. Fizikailag egy férfit egy számára nem vonzó nő is fel tud izgatni, mert elég hozzá a fizikai inger.
Volt aki azt mondta, hogy azért nem élvezett el, mert nem tetszel neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!