Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok/nők akiknek sok egyéjszakás kalandjuk volt , tényleg elég az , hogy csak ürítésre használják őket?
Figyelt kérdés
Egyéjszakás kaland, vagy ketten is dugták, vagy egy buliban akár több muki, vagy lesz.pott több mukit valahol.... szóval ez tényleg elég ?2021. aug. 5. 16:34
1/7 anonim válasza:
Én nem nagyon értem a kérdést. Az egyéjszakásba pont azért megy bele sok ember, mert az ember úgy leadhatja a szexuális feszültésgét, elköszön aztán jobb esetben sosem találkoznak többet.
2/7 anonim válasza:
Üritésnek is fel lehet fogni de leginkább csak levezetni a szexuális feszültséget.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem elég ennyi, nem is volt ilyen soha.
4/7 anonim válasza:
Volt pár egyéjszakásom, kapcsolatban ezerszer jobb a szex, de mivel én is csak szexet akarok egyéjszakásnál ezért nem fogom azt érezni hogy kihasználnak.
5/7 anonim válasza:
Ezt nem is értem. A szexhez ketten kellenek. Ha egy nő ilyet keres vagy belemegy, akkor azt ő is élvezi. Szóval nem értem ezt a kihasználás meg ürítés elméletet
6/7 anonim válasza:
Én sem értem ezt az elméletet... szeretem az olyan nőket akik egyéjszakára akarnak kefélni egyet, több is lehetne. Van olyan is hogy állandóra jártok össze, aztán ő még kiegésziti azt esténként, akkor az is gusztustalan?
7/7 anonim válasza:
Azért nem értitek mert a kérdező a saját világképét vetíti ki a kérdésében.
Vaskalapos kérdés azt sugalmazva hogy egy nő nem élvezheti a szexet spontán módon alkalmival egy férfivel.
És csak a férfi élvezhet úgy hogy üríti a spermáját.
Hát lényegében a kérdésben való állítás nem igaz így értelmes választ nem lehet rá adni.
Kérdező a világ sokat fejlődött, változott mondjuk az 1950-es évek óta amikor is még azt járta hogy a nők csak kényszerből érdekből családfenntartásból szexelnek és nem élvezetből, ami régi nézet azóta jócskán megdőlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!