Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Voltatok már úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Voltatok már úgy, hogy inkább kihátráltatok egy egyéjszakásból, mert kiderült, hogy a pasinak kicsi?

Figyelt kérdés
Csalódnátok, ha mondjuk elővenne egy 13 cm-est?
2021. júl. 28. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Nem,de olyan volt,akit azért dobtam,mert mindig ezen rugózott. Uncsi már ez a téma fiúk.
2021. júl. 28. 15:42
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Elsővel maximálisan egyetértek! Aki ennyire szeret méricskélni, az keressen magának pasit!
2021. júl. 28. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Én azért hátráltam, mert túl nagy volt neki

Mielőtt megkérdezné valaki, nem tudom hány centi volt. Még fél mereven is akkora volt, mint egy lóé. Az én hüvelyem pedig picike.

2021. júl. 28. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Igen, volt. El sem jutottunk az ágyig. Még előtte lecsekkolom ölelgetés csókolózás közben. Mire oda kerülók tudom mire számíthatok.
2021. júl. 28. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt. Igaz, nem is ígért nagy dorongot, én inkább attól menekülnék. Semmi gond nem volt a szexszel, beleadott apait-anyait így is, az más kérdés, hogy néhány partnerrel a hátam mögött már tudom, hogy nekem a rövid, de vastag szerszám a legideálisabb.
2021. júl. 28. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
ha már odáig jutsz, hogy a pasi meztelen és te előtte térdelsz, akkor jóformán harapnia kell a farkának, csak hogy abba hagyd.
2021. júl. 28. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

13 nem kicsi hanem átlag, ha már ott vagy akkor kívánják annyira a partnert hogy "végigmegy" a dolog, ha mégis megszakad akkor az más miatt van (pl. ápolatlanság, vagy valami bunkó beszólás, önzés, nincs nála gumi stb.).

Viszont amint elkezd valaki a farkáról beszélni akkor ott máris megszakad a történet, mert Férfit szeretnének nem pötsméregetős gyereket.

2021. júl. 28. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen nem hátráltam ki egyszer sem, de olyan például volt, hogy mondtam a srácnak, elégedjen meg azzal, hogy én csak kiverem neki, részemről más nem lesz. De ott mondjuk nem 13 cm volt a srácnak mereven, hanem már ránézésre is jóval kisebb. A 13 cm átlagos méret, azzal nem kellene, hogy gond legyen.
2021. júl. 28. 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!