Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legbiztonságosabb óvszer márka?
felfázásos tüneteid nem lehetnek gumitól, meg allergiától.
nem lehet hogy a srácod kezén/száján vagy amivel izgat odalenn a falloszán kívül, volt valami baktérium és az okozza?
Vaaaagy: ha análba rakott gumival majd utána ugyanazzal a gumival punciba, már meg is van az ok :D
Felfázás ellen a legjobb, ha minden aktus után a lehető leghamarabb kimész pisilni. Oké, elrontja az összebújást, de a másnapi húgyúti fertőzés kellemetlenebb.
Egyébként érdemes latexmentessel próbálkozni a Lifestylesnak van a Skyn márkája, nekünk az a befutó.
Mi az hogy felfázol tőle?:D felfázni a hidegtől tudsz.
Ha más jellegű tünetet okoz, égő érzés, kipirosodás stb akkor latex allergiád lehet. Nekem is ez volt, nagyon kellemetlen lett egy idő után a szex gumiban. Aztán évekig nem is tudtam mi lehet ez, majd egyszer csak meghallottam, hogy van latexmentes gumi és hogy azzal állítólag jobban érzed a partnert. Kipróbáltam és akkor éreztem, hogy ez mennyivel kellemesebb, nem bántja a puncim:D szóval akkor esett le, hogy ez tuti allergia volt. Szerintem neked is megér egy próbát. Szerintem a Lifestyles SKYN a legjobb ezekből. Fekete dobozos, lehet kapni sima drogériákban is:)
Már többen mondtuk: allergia lehet.
Rohadt egyszerű a dolog. Nem kell ezt a fajtát használni. Használjátok amit előtte vagy amit javasoltunk, a latexmenteset. Ez utóbbi mellett szól az is, hpgy valóban természetesebb érzés, jobban érzed benne a párod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!