Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a legbiztonságosabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legbiztonságosabb óvszer márka?

Figyelt kérdés
A durex feel thint használjuk, de felfázásom van tőle, másikat próbálnék ki de egyikről sem olvasok jókat. Melyik megbízható?
2021. aug. 5. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindegyik megbízható, ha problémát okoz a gumi akkor latex allergiád lehet, próbáld ki a latex menteset.
2021. aug. 5. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

felfázásos tüneteid nem lehetnek gumitól, meg allergiától.

nem lehet hogy a srácod kezén/száján vagy amivel izgat odalenn a falloszán kívül, volt valami baktérium és az okozza?

Vaaaagy: ha análba rakott gumival majd utána ugyanazzal a gumival punciba, már meg is van az ok :D

2021. aug. 5. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Felfázás ellen a legjobb, ha minden aktus után a lehető leghamarabb kimész pisilni. Oké, elrontja az összebújást, de a másnapi húgyúti fertőzés kellemetlenebb.

Egyébként érdemes latexmentessel próbálkozni a Lifestylesnak van a Skyn márkája, nekünk az a befutó.

2021. aug. 5. 14:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi az hogy felfázol tőle?:D felfázni a hidegtől tudsz.

Ha más jellegű tünetet okoz, égő érzés, kipirosodás stb akkor latex allergiád lehet. Nekem is ez volt, nagyon kellemetlen lett egy idő után a szex gumiban. Aztán évekig nem is tudtam mi lehet ez, majd egyszer csak meghallottam, hogy van latexmentes gumi és hogy azzal állítólag jobban érzed a partnert. Kipróbáltam és akkor éreztem, hogy ez mennyivel kellemesebb, nem bántja a puncim:D szóval akkor esett le, hogy ez tuti allergia volt. Szerintem neked is megér egy próbát. Szerintem a Lifestyles SKYN a legjobb ezekből. Fekete dobozos, lehet kapni sima drogériákban is:)

2021. aug. 5. 14:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Eddig a durex normált használtuk, most kezdtük el a feel thint venni és amióta azt használjuk szex után másnap érzem, hogy felfázásos tüneteim vannak, még úgy is, hogy mindig elmegyek pisilni. Enyhe ekcémám is jött ki, pont ott ahol a gumi hozzám ér. Csak arra tudok gondolni a gumi miatt van. Ekkora különbség lehet a kettő között vagy más miatt lehetnek?
2021. aug. 5. 14:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Már többen mondtuk: allergia lehet.

Rohadt egyszerű a dolog. Nem kell ezt a fajtát használni. Használjátok amit előtte vagy amit javasoltunk, a latexmenteset. Ez utóbbi mellett szól az is, hpgy valóban természetesebb érzés, jobban érzed benne a párod

2021. aug. 5. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mind megfelel ugyanannak a szabványnak. Mindegyik jó. Max valamelyik picivel többet tud a kötelezőnél.
2021. aug. 5. 17:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!