Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit ér egy nagyon jó nő sugarbabyként?
30. Azért szólok bele, mert én viszont nettó közel kétmilliót kereső menedzser vagyok, és van realitás-érzékem.
2021. aug. 6. 10:43
#31: teljesen mindegy, mennyit keresel. Természetesen jogod van a véleményedhez, és mondhatod, hogy te (!) sosem fizetnél (ennyit) egy nőnek.
De azt állítani, hogy ilyen nem létezik, szimplán butaság és tájékozatlanság.
Kb pont ugyanúgy, mint ahogy az emberek túlnyomó többsége (még a jól keresők között is) azt mondja, sosem költene egy cipőre vagy táskára milliós tételt. És mint tudjuk, bizony vannak akik megteszik.
Azt mondhatod, hogy szerinted nem reális egy ilyen mértékű támogatás (ahogy nem feltétlenül reális az sem, ha egy táska milliós összegbe kerül), de attól még létezik.
2021. aug. 6. 10:51
Oké biztosan vannak luxusprostik akik 1 misi felett kapnak még egy sima adriai hétvégéért is, de az itt fórumozók nagy része nem ez a kategória, és nem is akarnak hivatásos prostik lenni.
2021. aug. 6. 11:24
#33: ez irreleváns. Egyrészt a luxusprosti meg a sugar baby nem ugyanaz. (Nyilván abban megegyeznek, hogy mindketten pénzért, sok pénzért, szexelnek, de elég más műfaj.) Másrészt teljesen mindegy itt kik fórumoznak (szerintem kb mindenféle ember megfordul itt is), a kérdés az volt, mennyit kap egy igazán jó csaj sugar baby-ként.
2021. aug. 6. 11:38
Egy igazán jó csaj akkor fog magának gazdag pasit amikor akar, és akkor nem hívják sugar babynek hanem barátnőnek, és annyit kaszál amennyit nem szégyell.
De oké te csak tudod, neked is volt már sugar babyd havi 500+ rongyért?
2021. aug. 6. 11:43
#29 Ha csak megjátssza, akkor tényleg nem értem, minek ennyi pénzt kiadni érte. Egy csinos örömlány heti egyszer 30ezerért olcsóbb.
2021. aug. 6. 13:45
Azért adnak annyi pénzt ki érte, mert a szerencsétlenek azt hiszik, hogy a szép mosoly, kedvesség nekik jár, nem pedig a pénztárcájuknak. Inkább hetente mennék más-más nőhöz, minthogy egyet tömjek pénzzel.
2021. aug. 6. 18:00
Nem adnak ki ennyi pénzt sugar babynek, a maximum amit személyesen lánytól hallottam, lakás + 300 ezer forint volt, de ő már kvázi barátnő státusban szerepelt (vitte magával az ember mindenhova, nyaralgattak, rengeteg időt töltöttek együtt stb.). Egypár ember ábrándozik itt fél misis pénzekről, teljesen irreális.
2021. aug. 6. 18:46
Kapcsolódó kérdések: