Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szomorúak lennétek Ti is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomorúak lennétek Ti is akkor ha kimaradt volna a tinikorotokból a szex, szerelem?

Figyelt kérdés

Hiány érzetem van hogy nekem nem volt tiniként barátnőm, szexben sem volt részem meg nem vettem el egy lány szüzességét sem. Pedig sokaknak ez teljesen természetes.

Komoly kapcsolatom még nem is volt sajnos és 23 éves vagyok már.

Úgy érzem hogy évekkel le vagyok maradva. Sok fiúnak 18 éves koráig már több barátnője is volt...

2021. aug. 4. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok év távlatából már olyan mindegy. Nem azok voltak a legemlékezetesebb nőügyeim. Akkor biztos zavart volna, ma már ezek távoli emlékek, amelyeknek nincs jelentőségük.
2021. aug. 4. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam kimaradt, mégis élek, túléltem.
2021. aug. 4. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy kapcsolatom tiniként, bár ne lett volna.
2021. aug. 4. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én jól elvoltam hosszabb kapcsolat nélkül gimiben is. Bulikban elég sok lánnyal smároltam stb. az évek alatt de a családi háttér se volt megfelelő rendes kapcsolathoz. Aztán mióta egyedül lakom, az utóbbi bő 1 évben randiztam 14 lánnyal, abból 3rövidebb, lazább de élvezetes kapcsolat lett
2021. aug. 4. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Képzeeeeed el nekem is kimaradt. S nem szakadt rám az ég, nem sújtott villám, nem lettem rosszabb ember. Sőt ha már szex, hát ja bőven kamatostól bepótolam mindent, sőt :) Csak el kell indulni az úton, mindenhol az első lépések a legnehezebbek de ha az megvan :)
2021. aug. 4. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kényszerítik a filme a könyvek az embert, de gondolj bele hányan kerültek bajba tini ként mert jött a nemkívánt gyerek.
2021. aug. 4. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem is kimaradt.

nem lett volna rossz, de minden sikerült pótolni a húszas éveim közepén.

szóval nem vagy lemaradva semmiről, de arra figyelj, hogy a készségeid ne egy 15 éves szintjén legyenek.

2021. aug. 4. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kimaradt. De ezt csak azután kezdtem el bánni, miután lelkileg helyrejottem. Amíg mély depresszióban tengodtem, nem igazán érdekelt, hogy legyen barkim is. Fura, hogy amint kezdtem helyrejonni, egyből rám talált a szerelem. Szóval ez is ratesz egy lapáttal, hogyha nem tettek volna lelkileg tönkre, talán én is atelhettem volna ezeket a dolgokat fiatalon.
2021. aug. 5. 16:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!